VERBLIJF, ONTDEK, ONTMOET

WONEN OMRINGD DOOR EEN PRACHTIG LANDSCHAP

Het Hof is het laatste buurtschap van de uitbreidingswijk Groot Holthuizen in Zevenaar, dat omringd is door een prachtig landschap. Hier vind je een grote diversiteit aan woningen voor elke levensfase en woonwens. Alle woningen zijn gericht op het groen, dat rijkelijk aanwezig is in het plan. Geniet van de rust en ruimte in je eigen hofje, of zoek de gezelligheid op in de collectieve hoeve. Het Hof is een natuurinclusief plan, dat rekening houdt met de flora en fauna in de omgeving. De groene omgeving nodigt uit om te verblijven, te ontdekken en te ontmoeten. Een fijne plek voor mens en dier, een plek waar je je thuis voelt.

Wil je meer weten over Het Hof? Meld je aan als belangstellende en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

SCHRIJF JE IN

GROEN WONEN IN DE STAD

Groen en duurzaam wonen in de stad? In Het Hof woon je in een oase van groen, omringd door een prachtig landschap, maar ook dichtbij het levendige centrum van Zevenaar.

GEVARIEERD WONINGAANBOD

Het Hof biedt een gevarieerd woningaanbod. Van appartementen tot grondgebonden woningen, voor zowel starters, gezinnen als ouderen.

NATUURINCLUSIEF

Het Hof is een duurzaam en natuurinclusief plan. Het groen speelt een grote rol in het plan, niet alleen voor de sfeer en de beleving, maar ook voor de biodiversiteit.

HET PLAN

VOOR ELKE LEVENSFASE

In Het Hof vind je een grote diversiteit aan woningen voor elke levensfase en woonwens. Van appartementen tot grondgebonden woningen, voor zowel starters, gezinnen als ouderen. Alle woningen zijn gericht op het groen, dat rijkelijk aanwezig is in het plan. Je auto parkeer je uit het zicht in een van de groene parkeerkoffers. Je wandelt en fietst over de nieuwe paden die het gebied doorkruisen en aansluiten op de bestaande routes. Geniet van de rust en ruimte in je eigen hofje, of zoek de gezelligheid op in de collectieve groene zones, waar je kunt ontmoeten, spelen en ontspannen.

HET PLAN

DE LOCATIE

EEN OASE VAN GROEN

Het Hof ligt in een prachtige landschappelijke setting. Aan de west- en zuidzijde vormt een dichtbeboste houtwal een groene wand, die beschutting en privacy biedt. Aan de noordzijde grenst het plan aan een waterpartij. Aan de oostzijde sluit het plan aan op een groene parkzone, die de overgang vormt naar het naastgelegen buurtschap De Bem. Je woont hier in een oase van groen, maar bent ook zo in het levendige centrum van Zevenaar, dat op fietsafstand ligt. Met de auto rijdt je gemakkelijk de wijk in en uit via de brug over het water aan de noordzijde van het plan. En lopend kun je naar de supermarkt voor je boodschappen.

DE LOCATIE

Het Hof

NATUURINCLUSIEF

DUURZAAM EN TOEKOMSTBESTENDIG

Het Hof is een natuurinclusief plan dat rekening houdt met de flora en fauna in de omgeving. Het groen speelt een grote rol in het plan, niet alleen voor de sfeer en de beleving, maar ook voor de biodiversiteit. Robuuste bomen die behouden blijven en nieuw te planten bomen bieden schaduw op een zonnige dag. Gemixte hagen met bessen bieden voedsel en schuilplaatsen voor vogels. Een bloemrijk grasmengsel trekt allerlei insecten aan. In de woningen worden nestkasten voor verschillende soorten ingemetseld. Zo ontstaat er het hele jaar door een aantrekkelijk beeld en wordt bovendien de biodiversiteit versterkt. Het Hof is een plan dat duurzaam en toekomstbestendig is.

LEES MEER

VERKOOPTEAM

EVEN VOORSTELLEN

Bijna iedereen krijgt vroeg of laat te maken met de koop van een woning. Toch gaan we er vanuit dat dit nooit ‘alledaagse kost’ voor jou zal worden. Reden te meer om je goed te laten begeleiden. GABA Makelaardij en Willemsen Makelaars zijn de verkopend makelaars van Het Hof en vertellen je graag meer over het plan en de mogelijkheden.

GABA Makelaardij (Berrit Simon)
026-4435555
makelaardij@gaba.nl
www.gaba.nl

Willemsen makelaars (Joris Daniels en Roy Boesveld)
026-4452751
info@willemsen.nl
www.willemsen.nl

BLIJF OP DE HOOGTE

SCHRIJF JE IN

Het Hof in Zevenaar komt eraan. De plannen krijgen steeds meer vorm, we verwachten dat we rond de zomervakantie in verkoop zullen gaan. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan in als belangstellende. Inschrijven verplicht je tot niets en zorgt ervoor dat je volledig op de hoogte gehouden wordt.

SCHRIJF JE IN

HET HOF IS EEN ONTWIKKELING VAN KONDORWESSELS PROJECTEN EN VELUWEZOOM VERKERK IN SAMENWERKING MET GEMEENTE ZEVENAAR EN WEUSTEN LIEDENBAUM ARCHITECTEN.