De gezellige hoofdstad van de Liemers

ZEVENAAR

Het Hof ligt in de nieuwbouwwijk Groot Holthuizen, in het pittoreske Zevenaar. Het bruisende hart van de Liemers. Een heerlijke stad met een dorps karakter, waar het meer dan prettig wonen is. In het gezellige historische centrum kan je eindeloos shoppen, cultuursnuiven en uitgaan. Ben je meer een rustzoeker? In een oogwenk ben je in het prachtige buitengebied.

VOLOP VOORZIENINGEN

Zevenaar is een fijne en compacte stad. De sfeervolle historische binnenstad heeft een gevarieerd winkelaanbod en je vindt er tal van aanvullende voorzieningen op het gebied van kunst, cultuur, uitgaan, zorg, sport en een bruisend verenigingsleven. Op fietsafstand bevinden zich het winkelcentrum en de markt met zijn gezellige restaurants, terrassen, een theater en een filmhuis. In Zevenaar is alles vlakbij.

Zevenaar is 'de hoofdstad' van de Liemers. Een afwisselende streek met rivieren, bossen, grazige weiden en bochtige dijken. Hier stromen de Rijn en de (Oude) IJssel en woon je vlak bij de Veluwe en het Montferland. Dorpen en steden als Bergh, Didam en Doesburg ademen de sfeer van lang vervlogen tijden en voor watersporters is er volop vertier op de Rhederlaagse meren, de strandjes en in de havens van Lathum en Giesbeek.

Het Hof

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

GROOT HOLTHUIZEN

Het Hof bevindt zich in de nieuwe wijk Groot Holthuizen aan de oostkant van Zevenaar. Groot Holthuizen verenigt het beste van twee werelden. Hier kun je wonen in een groene omgeving, gekenmerkt door rust en ruimte, gelegen op korte afstand van alle stadse gemakken van Zevenaar. Het historische landschap en duurzaamheid zijn belangrijke uitgangspunten geweest bij het ontwerp van de wijk.

In Groot Holthuizen vind je een goede balans tussen natuur en stedelijk leven. De groene omgeving biedt ruimte voor ontspanning en recreatie, terwijl je toch profiteert van de nabijheid van voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer.