STAP VOOR STAP NAAR JOUW NIEUWE WONING

STAPPENPLAN

Wil je kans maken op een koopwoning in Het Hof? Hieronder vind je de procedure uitgelegd.

Jouw account

SCHRIJF JE IN

Om in aanmerking te komen voor een woning in Het Hof dien je een account aan te maken. Klik daarvoor op 'inschrijven' en maak eenvoudig je account aan. Je ontvangt een e-mail waarin je je eigen wachtwoord kunt instellen. Klik vervolgens op bevestigen en je persoonlijke account is een feit!

Inschrijven

Selecteer je favorieten

PRE-SALE

Als je je inschrijft voor een nieuwbouwproject bestaat jouw nieuwbouwwoning alleen nog op papier, maar in elke nieuwe fase wordt er meer bekend. Zo ook tijdens de zogenoemde pre-sale. Je krijgt de eerste impressies en plattegronden te zien. Ook worden de bandbreedtes van de prijzen bekendgemaakt. Het helpt je om te bepalen of een woning in dit project iets voor je is. De pre-sale betekent dat de start van de verkoop bijna in zicht is. Via de nieuwsbrief hoor je als eerste wanneer de pre-sale van start gaat.

Maak je keuze definitief

START VERKOOP

Na de pre-sale periode gaat Het Hof in verkoop. Je bezoekt deze projectwebsite voor meer informatie en bekijkt de verkoopstukken. Ook de definitieve verkoopprijzen zijn dan bekend. Op basis van alle informatie bepaal je vervolgens welke woningen jouw voorkeur hebben. Of zet jij je zinnen liever op één specifieke woning? Inschrijven voor een woning doe je door in je account je favoriete woningen door te geven en de vragenlijst in te vullen.

Ben jij de gelukkige?

TOEWIJZING

Zodra de inschrijfdeadline is verstreken vindt de toewijzing plaats. Als jij één van de gelukkigen bent word je hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht en ontvang je een uitnodiging voor een verkoopgesprek bij de makelaar.

VERKOOPTEAM

EVEN VOORSTELLEN

Bijna iedereen krijgt vroeg of laat te maken met de koop van een woning. Toch gaan we er vanuit dat dit nooit ‘alledaagse kost’ voor jou zal worden. Reden te meer om je goed te laten begeleiden. GABA Makelaardij en Willemsen Makelaars zijn de verkopend makelaars van Het Hof en vertellen je graag meer over het plan en de mogelijkheden.

GABA Makelaardij (Berrit Simon)
026-4435555
makelaardij@gaba.nl
www.gaba.nl

Willemsen makelaars (Joris Daniels en Roy Boesveld)
026-4452751
info@willemsen.nl
www.willemsen.nl

BLIJF OP DE HOOGTE

SCHRIJF JE IN

Het Hof in Zevenaar komt eraan. De plannen krijgen steeds meer vorm, we verwachten dat we rond de zomervakantie in verkoop zullen gaan. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan in als belangstellende. Inschrijven verplicht je tot niets en zorgt ervoor dat de volledig op de hoogte gehouden wordt.

SCHRIJF JE IN